top of page
woonkamer Doux Séjours De Haan

Stijlvol verblijven in De Haan

Ontsnap de sleur van het dagelijkse leven in een van onze stijlvolle vakantiehuizen in De Haan. Geniet van de zee en verblijf in een prachtige Belle Epoque Villawijk

Ontdek de kust in alle comfort

Tot rust komen, ontspannen en heerlijk genieten: kortom alles voor een zorgeloze tijd. Zalig genieten samen met vrienden of familie.

 

De vakantiehuizen liggen in een rustige laan in de ConcessieAllebei beschikken ze over een oprit en een afgesloten zuidwest gerichte tuin.

De afgesloten tuinen hebben een klein poortje dat bij gezamenlijke boeking de tuinen met elkaar kan verbinden.

Strand, duinen, winkels, restaurants en de kusttram bevinden zich op wandelafstand van de woningen

Onze prachtige villa's zijn de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan andere badplaatsen of historische steden zoals Brugge, Damme, Knokke en Oostende.

Strand De Haan

Villa Doux Séjour

Deze prachtige Belle Epoque villa voor negen personen bevindt zich op slecht 5 minuten lopen van het strand van De Haan, en heeft gratis parkeergelegenheid. Ook is het de perfecte uitvalsbasis voor een dagtrip naar Brugge.

De villa beschikt onder meer over een modern uitgeruste leefkeuken,een woonkamer met flatscreen, 4 slaapkamers, 2 badkamers een tuin, tuinmeubilair en 3 autostaanplaatsen  op eigen terrein. Het verblijf is ook nog voorzien van beddengoed en bedlinnen.

Volledig huis

Terras

Gratis parking

Tuin

Familiekamers

Wasmachine

Keuken

9 personen

Bad

5 bedden

Villa Deux Séjours

Villa Chalet Des Roses

Deze prachtige Belle Epoque villa voor zeven personen bevindt zich op slecht 5 minuten lopen van het strand van De Haan, en heeft gratis parkeergelegenheid. Ook is het de perfecte uitvalsbasis voor een dagtrip naar Brugge.

De villa beschikt onder meer over een moderne uitgeruste leefkeuken, een woonkamer met flatscreen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een fietsenstalling, een mooi terras met prachtig tuinzicht, een tuin en 1 outdoor- autostaanplaats op eigen terrein. Het verblijf is ook nog voorzien van beddengoed en bedlinnen

Volledig huis

Terras

Gratis parking

Tuin

Familiekamers

Wasmachine

Keuken

9 personen

Bad

5 bedden

Villa Chalet Des Roses
bottom of page